Rohlík celozrnný tmavý

Hmotnost: 60 g

Cena: 9,90 Kč s DPH

Běžné pečivo celozrnné

Další informace »

Popis

Jste na redukční dietě a nemůžete si odpustit čerstvé pečivo? A nebo jen hledáte pečivo s přidanou výživovou hodnotou? Tak to je náš celozrnný rohlík přesně pro Vás! Proč jíst celozrnné pečivo? Zásadní rozdíl mezi bílou a celozrnnou pšeničnou moukou vzniká už při jejich výrobě. Při výrobě CELOZRNNÉ mouky se využívá celé obilné zrno, tedy moučné jádro, klíček a obal. Výsledný produkt je tak bohatý na minerální látky, jako je např. vápník, železo, hořčík, zinek, vitamín B a prospěšnou vlákninu. U BÍLÉ mouky je využíváno pouze moučné jádro, čímž podstatnou část zdraví prospěšných látek ztrácí. Náš celozrnný rohlík obsahuje kromě celozrnné mouky také mix různých obilovin, jako jsou slunečnicová, sezamová a lněná semínka, dále pak ovesné a špaldové vločky.

Složení

PŠENIČNÁ MOUKA CELOZRNNÁ a PŠENIČNÁ MOUKA, voda, směs ( celozrnná PŠENIČNÁ MOUKA, slunečnicové semínko, vločky ze ŠPALDY, OVESNÉ vločky, SEZAMOVÁ semínka, sůl, alfa amylázy, látka zlepšující mouku (E 300)), posyp (SEZAM, OVESNÉ VLOČKY, len), Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací.Může obsahovat stopy jiných obilovin obsahující lepek, vajec, skořápkových plodů a sezamových semen.“